Mainos
Mainos

Hans Välimäen täydelliset hampurilaispihvit: Älä käytä tällaista lihaa!

Hampurilaisia ei aina tarvitse tehdä samalla tavalla. Huippukokki Hans Välimäki ja Jaakko Sorsa vierailivat Huomenta Suomen Makuja-osiossa. Miehet valmistivat maistuvia burgereita uudella tavalla.

Juhannuksena saa rentoutua hyvän ruoan ääressä. Huomenta Suomen Makuja-osiossa kaksi huippukokkia valmistivat herkullisia burgereita. Hans Välimäen ja Jaakko Sorsan ohjeilla sinäkin voit valmistaa herkulliset burgerit juhannusjuhliin.

Vääränlaista lihaa käyttämällä saattaa hampurilaispihvistä tulla hieman liian kuiva. Välimäki neuvookin, kuinka saa aikaiseksi täydellisen hampurilaispihvin. Videon katsomalla pääset mukaan näihin huikeisiin burgerisaloihin!

– Suurin virhe, mitä burgereita syödessä voi tehdä, on se, että lähdetään purkamaan se osiin, Välimäki kertoo.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme