Mainos
Mainos

Hans Välimäki neuvoo: Mies, tämä on varma seksintappaja keittiössä!

Makuja-osio kysyi naistenpäivän kunniaksi suomalaisilta huippukokeilta, millä ruoalla naisen voi hurmata ja mikä taas on pahin tunnelman pilaava moka.

Michelin-ravintola Chez Dominiquen keittiömestari Hans Välimäki uskoo, että tie naisen sydämeen käy ajatuksella mietityn ruoan kautta.

– Ei ole varmaan mitään tiettyä hurmausruokaa. Naiset ovat kaikkiruokaisia, eli kannattaa valita ruoka persoonan mukaan. Jotkut tykkää kevyemmästä, jotkut tuhdimmasta ruoasta. Ehkä itse tekisin omalle vaimolleni merellisen herkän aterian. Ostereita, rapuja ja kalaa, Hans summaa.

Jos yritys ja ajatuksella suunniteltu ateria on Hansin mielestä paras hurmaustekniikka, niin mikä sitten on se pahin virhe, minkä mies voi tehdä?

–Jos kokkaa naiselle ja jättää jäljet siivoamatta, eli jättää keittiön sotkuiseksi, niin se on varma seksintappaja. Niin ei ainakaan saa pesää. Ehkä joku ressukampi mies voi saada säälistä, Hans naurahtaa.

(MTV3)

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme