Mainos
Mainos

Hans Välimäki neuvoo: Näin teet täydellistä pääsiäislammasta

Keittiömestari Hans Välimäki vieraili maanantaina Makuja-keittiössä ja valmisti herkullista pääsiäislammasta.

Keittiömestari Hans Välimäki saapui Makuja-keittiöön Tero Mäntykankaan vieraaksi ja herrat valmistivat yhdessä herkullista pääsiäislammasta. Mehevä lammasateria täydennettiin juureksista tehdyllä särällä sekä itse valmistetulla tsatsikilla.

Jos pääsiäislampaaseen haluaa makua vaikkapa yrteistä, kannattaa paistiin tehdä reilut viillot.

– Teen tähän lihaan nyt perhosviillot, jotta saadaan sisällekin vähän makuja. Marinadeissa on yleensä se ongelma, että maku jää vaan pinnalle, Välimäki opasti Makuja-ohjelmassa.

Yrteistä saa maun irti parhaiten jauhamalla niitä esimerkiksi morttelissa. Tämän jälkeen yrttitahnaa levitetään lihan sisään viiltokohdista. Kun marinointi on valmis, liha kierretään rullalle ja sidotaan narulla.

Katso videolta, miten täydellinen pääsiäislammas valmistetaan Hansin tapaan:

Katsomo-video ei ole saatavilla

Kokeile reseptiä:

(MTV3)

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme