Mainos
Mainos

Helppo ja kevyt kesäherkku – kokeile uunissa tai grillissä

Makuja.fi:n Sivumaku-ruokablogissa maistellaan tällä kertaa kesäisiä tomaatteja.

Sivumaku-ruokablogia pitävä Jani Kinnunen suosittelee kokeilemaan provencelaisittain täytettyjä tomaatteja, jotka tuovat kesän kesänkin keskelle.

– Mehevät, välimerellistä makua puskevat kauniit kimpaleet, jotka toimivat niin alkuruokana kuin lisukkeena. Ja ovat helppoja ja nopeita tehdä. Onnistuu mainiosti grillissä tai uunissa. Roseeviiniä lasiin, tomaatti lautaselle, lämpimän tuulen pyyhkäisy kasvoille ja olet melkein Provencen laventelipellon laidalla.

Nappaa helppojen provencelaisten täytettyjen tomaattien resepti Sivumaku-blogista.

(MTV3)

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme