Mainos
Mainos

"Helppo ja maukas kanaruoka" – kokeile arjen pelastajaa, joka saa makua pekonista!

Jos omaan arkiruokarepertuaariin kaipaa vaihtelua, kannattaa kokeilla Sivumaku-ruokablogia kirjoittavan Jani Kinnusen suosittelemaa italialaista kanareseptiä.

Jani Kinnunen suosittelee valmistamaan Pollo alla Romanaa. Italialaisittain valmistettu, muun muassa pekonista makua saava kanaruoka on mukavaa vaihtelua klassisille suomalaisille kotiruoille.

– Pollo alla Romana on todellinen klassikko täynnä yksinkertaista italialaista makumaailmaa Välimeren lämmöstä, Kinnunen kertoo.

– Tässä helppo ja maukas kanaruoka säähän ja päivään katsomatta. Kylmään pimeyteen se tuo lämpöä ja väriä, Kinnunen jatkaa.

Katso Pollo alla Romana -kanaruoan resepti Sivumaku-blogista täältä!


Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme