Mainos
Mainos

Helppo jauhelihakastike – yksi ainesosa takaa entistä herkullisemman lopputuloksen

Spagetin kanssa tarjoiltu jauhelihakastike on yksi suomalaisten arkiruokasuosikeista. Poimi vinkit porkkanaisen jauhelihakastikkeen valmistamiseen!

Perinteiseen jauhelihakastikkeeseen saa mukavasti makua ja vaihtelua lisäämällä kastikkeeseen porkkanaraastetta. Jos et ole vielä kokeillut porkkanaraasteen lisäämistä tuttuun soosiin, kannattaa rohkeasti kokeilla.

Porkkanainen jauhelihakastike

400 g jauhelihaa
1 punasipuli
n. 4 dl tomaattimurskaa 
4 dl porkkanaraastetta
lasi vettä

2 dl kermaa
lihaliemikuutio
suolaa
pippuria

Kuori ja hienonna punasipuli. Raasta porkkanat.

Ruskista jauheliha pannulla. Mausta suolalla ja pippurilla. 

Lisää jauhelihan joukkoon tomaattimurska, punasipuli ja porkkanaraaste. 

Kaada kastikkeen joukkoon lasi vettä ja lihaliemikuutio.

Hauduta 20 minuuttia.

Lisää kastikkeen joukkoon kerma ja anna kiehahtaa.

Tarjoile pastan ja juustoraasteen kanssa.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme