Mainos
Mainos

Helppo resepti: Täydellinen levite leivälle kuin leivälle!

Aamiaisen lämpimänä höyryävät sämpylät maistuvat vielä herkullisimmalta itsetehdyn levitteen kera.

Sämpylöiden päälle voit sipaista muutakin kuin voita. Hunajainen ja herkullisen tuoksuinen levite syntyy helposti kotikeittiössä. Hannele KojonYrttiruokaa-keittokirjasta löytyvässä pähkinä-rosmariinilevitteen reseptissä on käytetty neljää ainesosaa, joiden yhdistäminen herkkulevitteeksi on helppoa. Testaa!

Pähkinä-rosmariinilevite

150 g saksanpähkinöitä

1 oksa tuoretta rosmariinia

1/2 dl juoksevaa hunajaa

1/2 dl paksua jogurttia

Tee näin: Irrota noin ruokalusikallisen verran lehtiä rosmariinin oksasta. Jauha saksanpähkinät ja rosmariini hienoksi monitoimikoneessa tai tehosekoittimessa. Lisää hunaja ja jogurtti. Jos koostumus on liian paksua, lisää hunajaa tai jogurttia. 

Lähde: Hannele Kojo: Yrttiruokaa

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme