Mainos
Mainos

Avokado tutuksi – katso kätevät vinkit ja helpot reseptit

Jos avokadosta ei ole vielä tullut pysyvää osaa ruokavaliotasi etkä oikein tiedä, mitä siitä pitäisi valmistaa, lue seuraavat vinkit!

Runsaasti terveellisiä rasvoja sisältävä avokado sopii muuhunkin kuin pastaan. Lue avokadovinkit ja helpot ruokaideat!

Vinkit haltuun:

1. Kypsän avokadon tunnistaa siitä, että se joustaa hieman painettaessa.

2. Avokadot kypsyvät huoneenlämmössä, mutta ne kypsyvät nopeammin, jos niiden antaa olla suljetussa paperipussissa.

3. Estääksesi puolitetun avokadon tummumista, sivele avokadon päälle sitruuna- tai limettimehua tai etikkaa.

4. Laita puolitettu avokado jääkaappiin muovikelmu leikatun puolen päällä. Kun olet valmis syömään avokadon, raaputa pois kaikki värjäymät, makuun ne eivät vaikuta.

Kokeile seuraavia nopeita ja helppoja avokadoreseptejä:

Guacamole: Tee nopea dippi sekoittamalla kaupasta ostettua salsaa ja jauhettua punasipulia muussatun avokadon kanssa.

Leivän päälle: Käytä hieman muussattua avokadoa ravintorikkaampana vaihtoehtona majoneesille kana- tai kalkkunavoileivissä.

Kastike: Laimenna muussattua avokadoa hitusella kanalientä tehdäksesi kastiketta kana- tai kalkkunapihveille.

Alkupala: Sirottele puolikkaan avokadon päälle karkeaa suolaa ja tarjoile limetinviipaleiden kanssa.

Keitto: Muunna kanaliemi tex-mex-keitoksi. Sekoita siihen avokadonpaloja, murskattuja tortillalastuja, korianteria ja limetinmehua.

Kokeile myös tätä herkkureseptiä:

Jos video ei näy mobiililaitteellasi, valitse täysversio sivun alalaidasta.

Lähde: Prevention

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme