Mainos
Mainos

"Herkullinen korvike kermalle" – käytätkö jo tätä raaka-ainetta?

Ruokabloggaaja Hellapoliisi vinkkasi Makuja.fi:lle, kuinka kerman voi korvata ruoanlaitossa.

Hellapoliisi eli Kati Jaakonen vinkkaa hyödyntämään ruoanlaitossa kookosmaitoa. Jos kermaisiin resepteihin haluaa keveyttä ja twistiä, kannattaa rohkeasti kokeilla kerman korvaamista kookosmaidolla.

– Kookosmaito on herkullinen korvike kermalle, ja sitä kannattaa hyödyntää varsinkin maidottomassa ruokavaliossa, Hellapoliisi vinkkaa.

Bloggaaja suosittelee lisäämään kookosmaitoa etenkin mausteisiin ruokiin. 

– Kookosmaidon mainioita seuralaisia ovat chilipaprika, valkosipuli ja tuoreet yrtit, kuten korianteri ja minttu, Hellapoliisi vinkkaa.

Katso Hellapoliisin kana-kookoskeiton resepti täältä!

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme