Mainos
Mainos

Huippukokin resepti uudenvuoden pöytään: "Helppo, näyttävä ja maukas"

Sivumaku-blogissa vinkataan tällä kertaa helppo kampasimpukkaresepti, joka sopii uudenvuoden näyttävään juhlapöytään.

Kaipaatko uusia ideoita uudenvuoden tarjoiltaviksi? Sivumaku-blogin Jani Kinnunen suosittelee ravintola Gaijinin kampasimpukkaherkkua:

– Uusivuosi on kuohuviinin juhlaa ja äyriäiset kuplivan parhaita kavereita. Siksipä tuli mieleen jakaa tämä Tomi Björckin ja Matti Wikbergin Gaijin-ravintolan keittokirjasta otettu kampasimpukkaresepti, joka on helppo, näyttävä ja tapansa mukaan todella maukas. Kuin luotu vuoden 2015 vastaanottamista varten. 

Kinnusen mukaan alkupalan kokoinen annos on upeimmillaan kampasimpukan kuoresta tarjoiltuna.

– Mutta onneksi astiassa ja vaikkapa mädin laadussa toimii kompromissikin. Itse käytin lohenmätiä, jonka väri on likimain sama kuin taimenella. Ruoka toimii yhden simpukan pikkuherkkuna aperitiivin kera, mutta itse keräsin lautaselle kolme kappaletta kunnon alkupalaksi.

Nappaa resepti Sivumaku-blogista

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme