Mainos
Mainos

Huippukokki paljastaa: Tämä on täydellisen pizzapohjan salaisuus

Makuja-osion Sivumaku-blogissa perehdytään tällä viikolla täydellisen pizzan salaisuuteen.

Sivumaku-ruokablogia pitävä Jani Kinnunen kokeili blogissaan neljää erilaista tapaa valmistaa täydellista pizzaa. Pizzaviikon aikana Kinnusen uunissa paistuivat muun muassa herkullinen pikapizza sekä Australian Master Chef -ohjelman antamien oppien mukaan valmistettu lätty.

Kolmantena kokeiluna Kinnunen valmisti pizzataikinan kuuluisan roomalaisen pizzakokin Gabriele Boncin oppien mukaan. Täydellisen pizzapohjan salaisuus piilee Boncin mukaan kylmäfermentaatiossa.

– Mies tuli tunnetuksi muun muassa Anthony Bourdainin piipahdettua sarjassaan Boncin pitämässä Pizzarium-raflassa. Bonci kohottaa taikinan kylmäfermentaatiolla eli taikina laitetaan kohoamaan jääkaappiin eikä lämpimään paikkaan.

(MTV3)

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme