Mainos
Mainos

Huippukokki vinkkaa mitä syödä elokuun ja rapujuhlien aikaan

Lapin Kulta Solar Kitchen Restaurantin kokki Antto Melasniemi paljasti Makuja.fi:lle suosikkivaihtoehtonsa valmistettavaksi muun muassa rapujuhlien aikana.

Rapujuhlien aikana mies pyrkii panostamaan enemmänkin rapujen määrään kuin itse pääruokiin. Kokki on erityisen mieltynyt myös Ruotsin hovin suosikkijuustoksi lukeutuvaan västerbotten-juustoon.

– Suosittelen kokeilemaan västerbotten-juustoa suomalaisten rapujen kanssa, Melasniemi ehdottaa yhdeksi rapujuhlien ruoka-annokseksi.

Elokuun aikana mies kehottaa suomalaisia testaamaan hauen ja ahvenen valmistamista erilaisiksi ruoka-annoksiksi.

– Ahven on nyt tällä hetkellä tosi hyvä. Se on kaloista aivan loistava vaihtoehto, Antto Melasniemi vinkkaa Makuja.fi:n lukijoille.

Lapin Kulta Solar Kitchen Restaurantin kokki vihjaisee myös, että villivihannekset ja omenat kannattaa hyödyntää sesongin aikana. Villivihanneksiin lukeutuu muun muassa nokkonen, voikukka, korvasieni ja huhtasieni.

(MTV3)

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme