Mainos
Mainos

Huippukokki vinkkaa: Näin teet täydellistä pekonia

Miten saada täydellistä pekonia? Lue huippukokki Kari Aihisen hyödyllinen valmistusvinkki.

Ravintola Savoyn keittiömestari, huippukokki Kari Aihinen vinkkasi Kaappaus keittiössä -ohjelman ensimmäisessä jaksossa hyödyllisiä kokkausniksejä. Jaksossa valmistettiin muun muassa herkullista caesar-salaattia ja samalla keittiömestari Aihinen paljasti hyödyllisen valmistustavan täydellisen pekonin aikaansaamiseksi.

– Pekonit kannattaa aina valmistaa uunissa. Laita ne kylmään uuniin ja leivinpaperin päälle. Sitten uuni päälle. Silloin paistotulos on tasainen, varma ja pystyy vahtimaan, etteivät ne pala pannuun, Aihinen vinkkasi.

Mistä tietää, että paistinpannu on tarpeeksi kuuma käytettäväksi? Lue lisää niksejä Kaappaus keittiössä -sivuilta.

(MTV3)

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme