Mainos
Mainos

Hulvaton piilokameravideo: Hans Välimäki vedätti Märkiön grillin asiakkaita

Lidl piilotti Hans Välimäen Märkiön Grillin keittiöön. Miten asiakkaat reagoivat, kun lihiksen sijasta pöytään tuotiinkin hummeria? Katso videolta Lidlin hupaisa mainosvideo.

"Lihis ja ranskalaiset". "Talon pihvit". Asiakkaat jättävät lounastilauksia tavalliseen tapaan Märkiön Grillissä Nurmijärven Rajamäellä. Kukaan ei aavista, että piilotetut kamerat kuvaavat ihmisten reaktioita keittiössä odottavan yllätyksen paljastuessa. Luvassa on hieman luksusta arkeen, kun pipon alle piiloutunut Hans Välimäki loihtii tilauksista yllätysannoksia.

– Märkiön Grillin piilokameratempaus oli hauskimpia juttuja, joita olen tehnyt. Hyvän ruoan tekeminen, ihmisten yllättäminen, kasvojen ilmeet ja hyvän mielen tuottaminen korostuivat kaikki upealla tavalla. Ihmiset –  niin yksittäiset kuin perheetkin –  poistuivat paikalta hymyt huulilla ja tyytyväisinä. Hyvä ruoka ja sen herättämät tunteet, kuten ilo ja nautinto, yhdistävät meitä kaikkia, Välimäki sanoo.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme