Mainos
Mainos

Hyödynnä maissi uudella tavalla – valmista maukasta salsaa

Kesällä maissi on suomalaisille tuttua grilliherkkua, mutta tutun raaka-aineen voi hyödyntää myös maukkaaseen maississalsaan.

Ruokabloggaaja Jani Kinnunen päätti hyödyntää kesäisen grilliherkun tortillojen täytteenä. Lopputuloksena syntyi maissisalsa, joka on erityisen helppo valmistaa.

– Maissisalsa syntyy hyvin helposti – etenkin jos käyttää esikypsennettyä maissia tai pakastetta. Tuoreesta saa fressimpää, mutta hyvä tuli näinkin. Olennainen huomio on tulisuudessa, Kinnunen kertoo Sivumaku-blogissaan.

Salsa tunnetaan tulisena lisukkeena, ja myös maissisalsa kannattaa maustaa rohkeasti chilillä oman maun mukaan

– Maista ja mausta oman maun mukaan, saatavilla olevilla ja oman maun mukaisilla chileillä, bloggaaja jatkaa.

Katso maissisalsan resepti täältä.


Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme