Mainos
Mainos

Hyödynnä raa'at tomaatit: Poimi herkullinen resepti

Mikäli Suomen kesä ei riittänyt kypsyttämään tomaatteja kotipuutarhassa, ei tomaatinraakileita kannata suinkaan heittää roskiin. Oikealla reseptillä raaoista tomaateista valmistuu herkullinen lisuke vaikkapa pihvien seuraksi.

Ruokabloggaaja Jani Kinnunen joutui tänä syksynä epäonnekseen toteamaan, että tomaatit eivät ennättäneet kypsymään kesän ja alkusyksyn aikana. Tämän vuoksi bloggaaja perehtyi siihen, kuinka raakoja tomaatteja voisi hyödyntää ruoanlaitossa.

Hyödynnä vihreät tomaatit 

Kinnunen päätti hyödyntää raa'at tomaatit paistettujen tomaattien muodossa. Lopputulos oli bloggaajan mukaan hyvin onnistunut.

– Älä yritä epätoivoisesti kypsentää tomaatteja ja päästä niitä paleltumaan. Ota koko sato talteen ja nauti kaiken värisistä! Kinnunen kannustaa.

Katso paistettujen vihreiden tomaattien resepti täältä.


Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme