Mainos

Hyvää munapäivää! Kananmunien keittäminen on helppoa, jos tiedät oikean vastauksen simppeliin kysymykseen

Kansainvälisen munapäivän kunniaksi on hyvä kerrata kananmunan keittämisen salat.

Perjantaina 13. päivänä lokakuuta vietetään kansainvälistä kananmunapäivää. 

Suomalaiset syövät vuosittain keskimäärin 12 kiloa kananmunia henkeä kohden. Kananmunista onkin viimevuosina muodostunut suorastaan trendiruokaa. Munat on päästetty vuosien pannasta, jolloin moni vältteli niitä korkean kolesterolin pelossa. Uusien tutkimusten valossa kananmunat ovat ravinnerikasta herkkua ja niitä todella kannattaa syödä.

Mutta miten kananmunat sitten keitetään oikeaoppisesti? Pitääkö kananmunat lisätä kylmään vai kiehuvaan veteen? Katso yllä näkyvältä videolta vinkit kananmunien keittämiseen.

 

Palautelomake

ruusuja
risuja
kysymys
ehdotus

*

Kiitos palautteestasi!

Valitettavasti emme ehdi vastata jokaiseen viestiin henkilökohtaisesti.

Palautteen jättäminen ei onnistunut

Yritä hetken päästä uudelleen.

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot