Mainos
Mainos

IL: Jos näet ravintolan listalla tällaista kalaa, kannattaa tilata heti!

Iltalehden ruokasivuston keittiöpäällikkö Risto Mikkola ihmettelee, miksei suomalaisravintoloissa ole tarjolla kokonaista kalaa.

Erilaiset paneroidut kalat sekä fileet ovat tuttu näky suomalaisravintoloiden ruokalistoilta. Kokonaista kalaa sen sijaan on harvemmin tarjolla missään – poikkeuksena  tietysti pienet kalat kuten silakka tai muikku.

Iltalehden ruokasivuston Pippuri.fi:n keittiöpäällikkö Risto Mikkola kehottaa tilaamaan kalan ehdottomasti kokonaisena, jos se vain on mahdollista.

– Silloin kala on todella mehevää ja hyvän makuista, Pippuri.fi:n keittiöpäällikkö Risto Mikkola vinkkaa.

Mikkola arvelee, ettei kokonaista kalaa tarjota esimerkiksi siksi, että suomalaisten joukosta löytyy valitettavan paljon ruokakammoisia ihmisiä.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme