Mainos
Mainos

IL: Keskon kukkakaalituote sai aikaan kohun: "Siitä on tullut paljon asiakaspalautetta"

Keskon uutuustuote, kukkakaaliriisi, otettiin suomalaisten keskuudessa vastaan hersyvällä huumorilla, kun sitä hehkutettiin kasvisvaihtoehtona riisille, kertoo Iltalehti.

Tuotetta hehkutettiin alunperin "kasvisvaihtoehtona riisille". Tarkkasilmäiset suomalaiset kiinnittivät pian huomionsa tähän ilmaukseen ja huumori pääsi valloilleen Keskon ruokasivustolla.

– Kukkakaaliriisi on kasvisvaihtoehto riisille. Ihan kuin pekoni on lihavaihtoehto kebabille, ruokasivuston käyttäjä kommentoi huumorimielessä uutuustuotetta.

Sittemmin kasvisvaihtoehtoon viittaava teksti poistettiin Keskon nettisivuilta. Nyt kukkakaaliriisiä kuvaillaan sivustolla vaihtoehtona riisille.

– Kukkakaaliriisi on vaihtoehto tavanomaiselle riisille. Se on valmistettu pieniksi pilkotuista kukkakaaleista ja huuhdeltu kylmällä juomavedellä kolmeen kertaan. Kukkakaaliriisiä ei tarvitse huuhdella ja se on välittömästi valmis käytettäväksi sellaisenaan raakana tai nopeasti kypsennettynä. Korvaa lisäkeriisi tai couscous kukkakaaliriisillä, K-ruoka-sivustolla kerrotaan.

"Siitä on tullut paljon asiakaspalautetta"

Keskon edustaja kertoo Iltalehdelle, että tuotteen esittelytekstiä muutettiin siksi, että asiasta saatiin paljon palautetta.

– Sitä markkinointiin kasvisvaihtoehtona ja edelleen asia pakkauksessa lukee, mutta koska siitä on tullut paljon asiakaspalautetta, teksti "kasvisvaihtoehto" muutetaan ymmärrettävämmäksi myös pakkaukseen heti kun mahdollista, sanoo tiedottaja Otto Heinonen Keskon päivittäistavarakaupan viestinnästä kertoo.

– Siinä on tarkoitettu, että se on vaihtoehto viljalle ja riisille, ei kasvisvaihtoehto lihalle, Heinonen tarkentaa.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme