Mainos
Mainos

IL: Kossupullosta tehtiin hurja löytö – "Tuotteita tutkitaan nyt yksitellen"

Altian Nurmijärven Rajamäen viinatehtaalla on tällä viikolla syntynyt epäilys siitä, että tiettyihin Koskenkorva- ja akvaviittipulloihin on joutunut lasipölyä, kertoo Iltalehti.

Tehtaalla epäillään, että lasipöly on joutunut pulloihin siten, että tehtaalla käytetyt täyttöpillit ovat hanganneet pullojen suuta. Täyttöpillien avulla pullot tavallisesti täytetään tehtaalla.

– Se on pientä lasipölyä, joka ei ole terveydelle vaarallista. Todennäköisesti pilli on mennyt vinoon pikkuhiljaa, muutaman viikon aikana. Vika on nyt korjattu, Altian viestintäjohtaja Petra Gräsbeck kertoo Iltalehdelle.

Riskituotteita ei ole toimitettu Alkoihin

Gräsbeckin mukaan tehtaalla pystyttiin laskemaan, että vika olisi alkanut noin kaksi viikkoa sitten. Iltalehden tietojen mukaan kaikki sellaiset tuotteet, joissa lasipölyä saattaa olla, on poistettu Altian oman logistiikkakeskuksen varastosta, eikä niitä ole lähetetty eteenpäin. Varotoimena tuotteita on hävitetty tehtaalta myös pidemmältä ajalta, jotta riski lasipölyä sisältävien pullojen päätymisestä kuluttajille voidaan minimoida.

– Tuotteita tutkitaan nyt yksitellen eikä mikään niistä lähde eteenpäin, ennen kuin ne on todettu puhtaiksi, Gräsbeck toteaa.

Lähde: Iltalehti

Tiesitkö? Näin viini päätyy suomalaisten ruokapöytiin:


Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme