Mainos
Mainos

IL: Suomalaiskauppoihin on tulossa ennennäkemätön alkoholijuoma

Iltalehden haastattelema Sinebrychoffin viestintäpäällikkö Timo Mikkola kertoo, että uusi alkoholilaki mahdollistaa myös uudenlaiset juomasekoitukset kaupoissa.

Sinebrychoffin viestintäpäällikkö Timo Mikkola paljastaa iltalehdelle, että kevään aikana suomalaiskauppoihin on tulossa ennennäkemätön alkoholijuomasekoitus. Uuden juoman mahdollistaa uusi alkoholilaki, jonka myötä kaupoissa voi myydä muitakin kuin käymisteitse valmistettuja juomasekoituksia.

Mikkola ei suostu vielä tarkemmin kertomaan, millaisesta juomasta on kyse. Lakimuutoksen myötä erilaisia uutuusjuomia on kuitenkin tulossa kevään aikana ”kiihtyvällä tahdilla”.

– Meiltä on nyt tulossa, en voi vielä paljastaa, mutta ihan uusia brändejä tai ainakin yksi uusi brändi. Tulee oma tuotemerkki juomasekoituskategoriaan. Haluttiin ulkomaisten ohella kehittää vähän itsekin. Juomasekoituspuoli on mielenkiintoinen, kun se mahdollistaa nyt tällaisia innovaatioita, Mikkola sanoo Iltalehdelle.

Tunnettuja ulkomaisia juomasekoituksia ovat muun muassa niin kutsutut limuviinat, kuten Breezerit.

Lähde: Iltalehti

***

 

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme