Mainos
Mainos

IS: Yksi Suomen vanhimmista McDonald'seista sulki ovensa – tilalle kasvisruokaravintola

Iso Roobertinkadun McDonald's oli yksi Suomen vanhimmista Mäkkäreistä, kunnes se sulki ovensa viime keväänä. Ensi kesänä samalle paikalle avautuu kasvisruokaravintola, kertoo Ilta-Sanomat.

Ison Roobertinkadun ja Yrjönkadun kulmaukseen ei enää aukea McDonald’sia. Sen sijaan tilalle tulee pelkästään kasvisruokaan keskittyvä uusi ravintola, jota puuhaavat kokoon Ville Relander, Richard McCormick ja Alex Nieminen.

– Olemme iloisia helsinkiläisten uteliaisuudesta ja esittämästä mielenkiinnosta tulevaa ravintolaa kohtaan, mutta nyt haluamme kuitenkin katkaista huhuilta siivet. Olemme ideoineet ravintolaa jo noin vuoden päivät. Kun ravintolatila vahvistui, pääsimme etenemään projektin kanssa täysillä. Uskomme, että Helsinki on valmis tämän tyyliselle ravintolalle, kolmikko kertoo Ilta-Sanomille.

– Uusia ravintoloita avataan tiuhaan tahtiin ja uusi ravintolamme tulee rikastuttamaan jo kukoistavaa ravintolatarjontaa. Tämä on kehitysaskel eteenpäin, kolmikko jatkaa Ilta-Sanomissa.

Uusi ravintola avataan samoihin aikoihin, kun Iso Roobertinkadun muutostyöt valmistuvat kesällä 2017.


Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme