Mainos
Mainos

Järjettömän hyvä uunilohi – helppo tapa, joka mullistaa suomalaisten suosikin valmistamisen

Oletko jo testannut uunilohen valmistamista taikinakuoressa? 

Miten uunilohesta saa vielä parempaa? Tietysti sujauttamalla sen taikinakuoreen! Tämä lohiherkku toimii näyttävänä illallisena tai vaikka piirakkana juhlissa. 

Vinkkasimme tästä reseptistä jo kesällä, mutta jos et vielä jostain syystä ole kokeillut, niin nyt viimeistään kannattaa ottaa herkkuresepti testiin. 

Uunilohi taikinakuoressa:

Kaksi isoa voitaikinalevyä
Lohifileen
Suolaa ja pippuria
Dijon-sinappia (täysjyvä)
Pinaattia

Juustokastiketta
Kananmunaa voiteluun


Uunilohipiirakan pintaan syntyy veitsellä helposti suomukuviointi. Koko komeus paistetaan voideltuna 200-asteisessa uunissa 25 minuutin ajan. 

Lähde: Tastemade

***

Voit myös kokeilla perinteisempää uunilohireseptiä:

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme