Mainos
Mainos

Järkyttävä lopputulos: Tytöt maistoivat maailman tulisinta chiliä

Videopalvelu YouTubeen ladattiin vastikään video, joka toimii varoituksena niille, jotka haaveilevat erityisen tulisten chilien maistamisesta.

Videolla kaksi tyttöä on päättänyt maistaa maailman tulisinta Carolina Reaper -nimeä kantavaa chiliä. Iloisina haasteeseen tarttuvat tytöt ovat chiliä maistettuaan kaikkea muuta kuin iloisia.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Carolina Reaper chilin kasvattajat ovat varoittaneet jopa koskemasta chiliin ilman hanskoja. Ei liene yllätys, että maailman tulisimman chilin syömisestä kokonaisena varoitellaan tiukasti.

Kuuluisa Guinnessin ennätystenkirja on tunnustanut Carolina Reaperin maailman tulisimmaksi mausteeksi. Chilin tulisuus on Scovillen asteikolla huikeat 1,52 miljoonaa. Joidenkin testien mukaan tulisuus on yltänyt jopa 2,2 miljoonaan Scovillen asteikolla, mikä tekisi siitä jopa kaksi kertaa tulisemman kuin aiemmin kärkipaikkaa pitäneen Komodo Dragon -chilin.

Video: Tai ehkä testaat tämän miedommin chilimaustetun perunasalaatin.

Lähde: YouTube, Mirror


Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme