Mainos
Mainos

Jenkkisivuston uskomattomat vinkit: "Lumesta voi tehdä herkullisia ruokia"

Jenkkisivuston vinkit lumen hyödyntämiseen ruoanlaitossa ovat hämmentävää luettavaa suomalaiselle.

Suomessa ihmisiä kehotetaan jo lapsesta saakka olemaan syömättä lunta, sillä sen mukana elimistöön voi kulkeutua erilaisia bakteereja ja muita eliöitä. Amerikassa asian laita on kuitenkin toinen, sillä jenkkisivusto jopa kehottaa valmistamaan jälkiruokaherkkuja lumesta.

– Katso suosikkimme lumi-resepteistä, mutta muista kuitenkin välttää keltaista lunta, Fox News -sivustolla vinkataan.

"Mitä tuoreempaa lunta, sitä parempi pannukakku"

Sivustolla neuvotaan hyödyntämään lunta muun muassa vaahterasiirappi-toffeen muodossa. Toffeen salaisuus on se, että herkku kovettuu, kun massa valutetaan lumihankeen.

Lunta kehotetaan kyseenalaisesti hyödyntämään myös osana pannukakkutaikinaa. Sivuston tietojen mukaan taikinasta tulee erityisen ilmavaa, kun siihen lisätään tuoretta lunta. 

– Mitä tuoreempaa lunta, sitä parempi pannukakku, sivustolla todetaan.

Jenkkisivusto vinkkaa niin ikään, että lunta kannattaa rohkeasti käyttää drinkkien raaka-aineena. Suomalaiseen korvaan oudolta kuulostavassa reseptissä klassinen jäähile korvataan margarita-drinkissä lumella.

Lunta kehotetaan hyödyntämään myös oluen viilentämisessä. Slush-juomaa muistuttava olut syntyy niinkin yksinkertaisesti kuin kaatamalla olut lumen joukkoon.

Myös jäätelön raaka-aineena voi kyseenalaisten vinkkien valossa käyttää lunta. Tällöin jäätelön valmistamiseen ei tarvita ollenkaan jäätelökonetta.

Katso videolta vinkit lumen hyödyntämiseen jäätelön raaka-aineena – mutta älä missään nimessä kokeile tätä kotona!

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme