Mainos
Mainos

"Jos tämä ohjelma ei herätä suomalaisia, on ruokakulttuurimme todella syvällä"

Kari Aihinen kertoi mietteitään uudesta Kaappaus keittiöstä -ohjelmasta tiistaina Huomenta Suomen Makuja-ruokapöydässä.

Kaappaus keittiössä -ohjelmassa legendaarisen ravintola Savoyn keittiöpäällikkö Kari Aihinen matkustaa joka viikko yhteen tavalliseen suomalaiseen perheeseen laittamaan ruoka-asiat kuntoon. Aihisen opastuksella perhe tutustuu oikeisiin raaka-aineisiin ja ruoanvalmistustapoihin sekä saa vinkkejä helpottamaan ja piristämään arkeaan. Sarjan ensimmäinen jakso nähdään tiistaina 16.4. MTV3-kanavalla.

– Ei jännitä pätkääkään. Mielestäni tiimimme teki loistavaa duunia ja jos tämä ohjelma ei herätä suomalaisia , niin sitten meillä on kyllä ruokakulttuuri ihan todella syvällä, Aihinen totesi Huomenta Suomen Makuja-ruokapöydässä.

Kaappaus keittiössä -ohjelmaan valittiin 10 erilaista suomalaista perhettä erilaisine ruokaongelmineen. Ensimmäisessä jaksossa tavataan kangasniemeläinen Mäenpään perhe, jossa ruokailutavat on täysin rempallaan. Illan ohjelmassa nähdään, mihin suuntaan Mäenpään perheen ruokatottumukset kääntyvät. Lue lisää illan jaksosta Kaappaus keittiössä ohjelman sivuilta.

Katso videolta, mitä mieltä Kari Aihinen on suomalaisten ruoanlaittotaidoista ja ruokailutavoista:

(MTV3)

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme