Mainos
Mainos

Jotain uutta aamupuuron joukkoon? Maailmankuulu kokki suosittelee yllättävää ainesosaa

Kaurapuuro, tuo kaikkien aamupalojen äiti. Jokaisella tuntuu olevan oma tapansa nauttia puuronsa. Maailmankuulu kokki suosittelee oliiviöljyä ja sormisuolaa.

Alkavatko perinteiset marjat, hillot tai arkisempi voisilmä kaurapuuron joukossa jo kyllästyttää?


Jos kuva ei näy, katso se täältä.

VINKKI: Voit lisätä puuron päälle myös mustapippuria suoraan myllystä

Jos haluat syödä kaurapuuroa kuten maailmankuulut kokit, noudata italialaissyntyisen Giada De Laurentiis´in neuvoa. Food Networkilla oman shownsa emäntänä toimiva tv-kokki tykkää syödä aamupuuronsa suolaisena. Hän lisääkin kaurapuuroon oliiviöljyä ja vähän sormisuolaa päälle.

Lähde: Popsugar

***


 

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme