Mainos
Mainos

Jounin Kaupalta todellinen yllätys: Sampo tuo legendaarisen ravintolan Helsinkiin

Jounin Kaupan kauppias Sampo Kaulanen kertoo tiedotteessaan suunnitelmistaan laajentaa toimintaansa pääkaupunkiseudulle.

Ylläksen Äkäslompolossa sijaitsevan Jounin Kaupan kuuluisa kauppamies Sampo Kaulanen aikoo laajentaa bisneksiään pääkaupunkiseudulle. Mies ei kuitenkaan tuo kauppatoimintaa Helsinkiin, vaan lähtee kaikkien yllätykseksi mukaan ravintolabisnekseen. 

Kaulanen kertoo lähtevänsä osakkaaksi siipiravintola Siipiweikkoihin.

– Ihan mihintahansa nakkikioskitoimintaan en ole lähdössä. Siipiweikot on Suomen tunnetuin ja legendaarisin siipiravintola. Uskon Siipiweikkojen konseptiin ja olen havainnut itsekin, että Helsingistä puuttuu kunnon siipiravintola!

Tässä kuva Siipiweikkojen antimista:

Jos kuva ei näy, katso se täältä

Kaulanen kertoo olevansa itsekin melkoinen siipiruoan ystävä. Siipiweikot-konsepti on tuttu Tampereelta. 

– Vaikka ravintola-ala on Helsingissä tiukasti kilpailtu ja peli on raakaa, niin uskon silti tähän hankkeeseen kuin kiveen! Ravintola rempataan kuluvan kevään aikana kuntoon ja avajaisia vietetään kesäkuun alussa! Avajaisista tulee huikeat, Kaulanen lupaa.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme