Mainos
Mainos

Juotko kylmää vettä aamuisin? Ei ehkä kannattaisi

Riittävä veden juominen on todella tärkeää, mutta oletko tullut ajatelleeksi, että aamulla nautittu vesi kannattaisi juoda lämmitettynä?

Lämmin vesi tekee keholle hyvää heti aamusta. Curejoy.com listasi lämpimänä nautitun veden terveyshyötyjä.

Älä kuitenkaan juo kraanalämmintä vettä, sillä siinä voi olla haitallisia mikrobeja ja putkistosta irronneita epäpuhtauksia. Ota hanasta raikasta vettä ja kuumenna se mikrossa, vedenkeittimessä tai kattilassa.

1. Lievittää kipuja

Jos kärsit aamulla päänsärystä tai pahoinvoinnista, lasillinen lämmintä vettä voi auttaa. Lämpimän veden juominen rauhoittaa myös lihaksia ja hermostoa.

2. Vilkastuttaa verenkiertoa

Lämmin vesi vauhdittaa hiussuoniston verenkiertoa ja saa olosi virkeämmäksi. Nauti vaihteeksi kupillinen kuumaa vettä aamukahvin sijaan ja kokeile huomaatko eron.

3. Lieventää ikääntymisen vaikutuksia

Lämpimän veden juominen saa ihosi näyttämään terveemmältä ja elastiselta. Se avaa myös ihohuokosia, jolloin epäpuhtaudet pääsevät poistumaan paremmin ja vapaiden radikaalien aiheuttamat solumuutokset vähenevät.

4. Auttaa painonpudotuksessa

Lämmin vesi kiihdyttää aineenvaihduntaa ja voi helpottaa ummetusta. Säännöllisesti nautittuna lämmin vesi parantaa munuaisten toimintaa, auttaa pitämään verensokeria tasaisempana ja hillitsee makeanhimoa. Ennen aamiaista nautittu lämmin vesi saa ruuansulatuksen liikkeelle.

Lähde: Curejoy.com

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme