Mainos
Mainos

"Juustoinen, paneroitu ja rasvassa tiristetty" – oletko jo kokeillut tätä helppoa ja supermaukasta broileriruokaa?

Kokeile Sivumaku-ruokabloggaaja Jani Kinnusen lempi lohturuokaa, joka valmistuu tällä kertaa grillissä. 

– Parmesaanikana kuuluu lohturuokasuosikkeihini. Juustoinen, paneroitu ja rasvassa tiristetty broilerifilee on helppo ja supermaukas. Tässä sitä mukaileva versio grillistä, Sivumaku-ruokablogia pitävä Jani Kinnunen kirjoittaa.

Kyseessä on Kinnusen mukaan normaaliin paistinpannulla valmistettuun parmesaanikanaan verrattuna hitusen kevyempi, hitusen toisella tapaa maukas, mutta ihan yhtä helppo ruoka. 

Katso grillatun parmesaanikanan resepti Sivumaku-blogista.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme