Mainos
Mainos

Jyrki Sukula suosittelee lisäämään salaattiin yllättävää raaka-ainetta – maku paranee merkittävästi

Grilliruokien kanssa maistuu rapsakka popcorn-salaatti.

Kesällä herkutellan grilliruoalla ja erilaisilla salaateilla. Vaihtelua perussalaatteihin saa helposti grillatuista kasviksista.

Jyrki Sukulan mukaan popcorn tuo grillisalaattiin paljon makua suolaisuutensa ansiosta. Lisäksi tutun herkun rapea suutuntuma sopii täydellisesti salaattiin. Nauti popcorn-salaattia esimerkiksi grillattujen kanavartaiden lisukkeena.

Popcorn-salaatti

200 g salaattisekoitusta
½ kurkku paloiteltuna
1 prk kirsikkatomaatteja
400 g grillattuja kasviksia (esim. parsaa, palsternakkaa, munakoisoa, porkkanaa)
1 rkl rypsiöljyä
basilikaa
kurpitsan siemeniä
n. 2 dl suolattuja popcorneja

Pyörittele kasviksia pienessä määrässä rypsiöljyä ja grillaa nopeasti. Yhdistä kasvikset muiden salaattiainesten kanssa.

Sekoita kastikkeen ainekset.

Lisää popcornit salaatin päälle juuri ennen tarjoilua.

Resepti: Jyrki Sukula / Naapurin maalaiskana

***

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme