Mainos
Mainos

Kahden ainesosan yllättävä yhdistelmä – kokeile pannukakkua uudella tapaa!

Hellapoliisin reseptillä valmistat maukkaan suolaisen pannukakun.

– Punajuuren ja homejuuston liitto on mainio, vinkkaa ruokabloggaaja Hellapoliisi eli Kati Jaakonen Makuja.fille.

Valmista siis näistä kahdesta mausta herkullinen suolainen pannukakku ja tarjoa illanistujaisissa tai iltapalana.

Hellapoliisin punajuuri-homejuustopannari

uunipellillinen

1/2 dl punajuurimehua
1/2 l maitoa
4 munaa
1 1/2 tl vähäsuolaista Herbamarea
5 dl vehnäjauhoja
1/2 dl rypsiöljyä
100 g kylmäsavuhärkää
100 g herkkusieniä
170 g homejuustoa
2–4 valkosipulinkynttä

Mittaa punajuurimehu ja maito kulhoon. Riko joukkoon munat.

Sekoita joukkoon Herbamare ja vehnäjauhot, sekä rypsiöljy.

Anna taikinan turvota noin puoli tuntia.

Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle reunalliselle uunipellille.

Hienonna kylmäsavuhärkä ja ripottele taikinan päälle kauttaaltaan. Hienonna tai viipaloi herkkusienet ja ripottele päälle. Murusta homejuusto ja ripottele pinnalle.

Lisää lopuksi hienonnetut valkosipulinkynnet.

Paista 200-asteisessa uunissa noin puoli tuntia tai kunnes pinta on kiinteä ja kauniin värinen.

Tarjoa mielellään lämpimänä.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme