Mainos
Mainos

Kahden sekunnin munakikka, joka saa kahvin maistumaan paremmalta – voiko tämä toimia?

Kahden sekunnin munakikasta tuli nettihitti, mutta kaikki kahvinystävät eivät ole vakuuttuneita sen toimivuudesta.

Maito ja sokeri eivät suinkaan ole ainoita keinoja pehmentää kahvin makua. Sekoita kahvinpurujen joukkoon munankeltuaista ja kylmää vettä, niin saat kahvin maistumaan vähemmän kitkerältä! Näin väittää tuore Greatist-sivustolla julkaistu niksi, josta on tullut viraalihitti.

Kananmunan proteiinin väitetään sitovan itseensä kahvinpurujen kitkeryyden. Osa kahvinystävistä on kuitenkin tyrmännyt niksin täysin ”ajan haaskauksena”.

Näin niksi toimii:

1. Sekoita yksi munankeltuainen kahvinpurujen joukkoon. Laita joukkoon myös pieni loraus kylmää vettä.

2. Kaada kiehuvaa vettä seoksen päälle.

3. Valuta kahviseos lävikön läpi niin, että keltuaispalat jäävät lävikköön.

4. Tarjoile.

Lähde: Daily Mail

***

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme