Mainos
Mainos

Kahvi-arvoitus hämmentää somessa: Osaatko ratkaista?

Sosiaalisessa mediassa leviää nyt kinkkinen kahvipulma.

Erilaiset mielipiteitä jakavat ja aivojumppaa vaativat kuva-arvoitukset ovat viime vuosina nostaneet suosiotaan sosiaalisessa mediassa. Muistatko esimerkiksi internetiä kohauttaneen mekko-gaten: ihmiset väittelivät, onko tässä kuvassa näkyvä mekko valko-kultainen vai sini-musta.

Tällä kertaa Twitterissä leviää huimaa vauhtia kahvi-arvoitus, jossa pitää tietää, mikä kuvassa näkyvistä kahvikupeista täyttyy ensimmäisenä – ja mitkä kupit täyttyvät sen jälkeen. Osaatko sinä ratkaista pulman: missä järjestyksessä kahvikupit täyttyvät?

Yllättävän moni on vastannut ainakin Twitterissä väärin.

Vinkki: Pulma ei ole niin kinkkinen, miltä se aluksi vaikuttaa. Jos haluat tietää oikean vastauksen, skrollaa sivua alaspäin.

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

Oikea vastaus: Ensimmäisenä kahvi menee kuppiin numero 5. Itse asiassa se on ainoa kuppi, johon kahvia edes päätyy, sillä kaikki muut tiet kahvikuppeihin ovat suljetut. Kuva selventää asiaa:

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

***

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme