Mainos
Mainos

Kahvila muutti nimensä Donald Trumpin vuoksi: "Ihmiset pitävät nimestä"

Teksasilainen kahvila on päättänyt muuttaa nimensä tukeakseen Donald Trumpia presidentinvaalien alla. 

Yhdysvaltain presidenttikisassa on viimeiset hetket käsillä ja ehdokkaita tukevat tahot keksivät mitä omintakeisimpia keinoja osoittaakseen suosiotaan omalle suosikilleen. Teksasilaiskahvilan huomionosoitus voi kuitenkin olla yksi erikoisimmista –  Bellvillessä sijaitseva Bellville Café on päättänyt nimittäin muuttaa nimensä Trump Caféksi kunnioittaakseen presidenttiehdokasta. 

– Hän rakastaa Amerikkaa ja toivomme, että hänestä tulee presidentti, Su Hawa, toinen kahvilan omistajista, kertoo The Houston Chronicle -sivustolla. 

– Ihmiset pitävät nimestä, he tukevat häntä. 

Kahvila on myös muokannut ruokalistaansa nimensä mukaan. Kun aikaisemmin menu sisälsi ranskalaisia vaikutteita, nyt se kunnioittaa amerikkalaisia "Trump-teemaisia" ruokia. Tarjolla on esimerkiksi juusto-pekoni-hampurilainen ja friteerattua kanaa. 

Hawa ja hänen puolisonsa Eddie aikovat pitää nimen, vaikka Trump häviäisi vaalit. Asiakaskunnan reaktio on ollut kahvilan Facebook-sivun kommenttien mukaan vahvasti kahtiajakautunut, kuten asiaan kuuluu – osa vannoo pysyvänsä kaukana paikasta, osa taas iloitsee uudesta nimestä. 

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme