Mainos
Mainos

Kahvilan omistaja koki elämänsä yllätyksen: Onko tällaisia asiakkaita oikeasti olemassa?

Netissä leviää kertomus australialaisen kahvilan omistajan kokemasta yllätyksestä, joka jäänee hänen mieleensä hyvin pitkäksi aikaa.

Mrs. C's Cupcakes -kahvilan Australiassa omistava Sharoniksi kutsuttu nainen kohtasi Faith Tap -sivuston mukaan tovi sitten asiakkaan, joka teki jotain täysin odottamatonta. Tarinan todenperäisyydestä ei ole varmuutta, mutta ainakin sympaattinen kertomus on loistava muistutus siitä, että vaikeuksien keskelläkin aurinko saattaa aivan yllättäen alkaa paistaa elämään.

Leivonnaisten laatu ei miellyttänyt asiakasta

Vastikään kahvilasta leivonnaisia ostanut asiakas palasi kahvilaan, ja omistaja oli aivan varma, että tämä oli tulossa valittamaan ostamiensa tuotteiden laadusta. Sharon oli oikeassa, ja asiakas valitti ostamiensa kuppikakkujen maistuvan vanhoilta.

Omistaja kuitenkin suhtautui tilanteeseen hyvin ymmärtäväisesti ja oli valmis tekemään kaikkensa sen eteen, että asiakas lähtisi kahvilasta tyytyväisenä. Sharon tarjoutui joko palauttamaan asiakkaan rahat tai vaihtamaan kuppikakut uusiin. Asiakas ei kuitenkaan tarttunut kumpaankaan tarjoukseen, vaan esitti omistajalle pyynnön.

Kuppikakkulaatikon sisältä paljastui yllätys

Yllättäen asiakkaan ystävä asteli niin ikään kahvilaan. Kuppikakkuostoksiinsa tyytymätön asiakas kertoi myös ystävälleen kuppikakkujen huonosta laadusta ja pyysi, että Sharon avaisi kuppikakkulaatikon ja maistaisi itse leivonnaisia. Kun omistaja avasi laatikon, laatikon sisältä paljastui yllätys.

Sen sijaan, että kuppikakkulaatikossa olisi ollut vanhentuneilta maistuneita leivonnaisia, se sisälsi ison pinon käteistä. Tässä vaiheessa Sharonille selvisi, että "valittavat asiakkaat" eivät todellisuudessa olleetkaan valittavia asiakkaita, vaan hyväntekijöitä, jotka halusivat auttaa kovia kokenutta kahvilanomistajaa.

Tässä vaiheessa Sharonille selvisi, että asiakkaat olivat hyväntekijöitä, jotka olivat kuulleet erityisen asiakaspalveluhenkisestä ja työlleen kaikkensa antavasta kahvilanomistajasta, joka sairastaa syöpää sen lisäksi, ett ähänen poikansa kärsii vakavasta sairaudesta. Sharon on niin ikään menettänyt veljensä vastikään.

Lähde: Faith Tap

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme