Mainos
Mainos

Kahvitarjous, joka on helppo ohittaa: Helsinkiläisessä K-Marketissa älytön diili!

Pasilassa sijaitsevan ruokakaupan kahvitarjous naurattaa sosiaalisessa mediassa.

Ilmaiset ämpärit ja hyvät tarjoukset houkuttavat suomalaisia. Pasilassa sijaitseva K-kauppa yllätti asiakkaansa kesäkuun ensimmäisen perjantain kunniaksi mielenkiintoisella "kahvitarjouksella".

Sara Tuores postasi valokuvan Facebookin Puskaradio Helsinki -sivulla. Kuvasta selviää, että kauppa on innostunut myymään suomalaisten rakastamaa Presidentti-kahvia erikoisella tarjoushinnalla. Kahvin normaalihinta on kaupassa 4,89 euroa ja nyt tuotetta myydään erikoishintaan 4,99 euroa. Siis kymmenen senttiä normaalihintaa kalliimmalla.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Tuores kertoo kuvatekstin ohessa tarkistaneensa asian myyjältä, joka oli varmistanut tarjouksen tosiaan koskevan tavallista Presidentti-kahvia, eikä mitään erikoisjauhatusta.

– Nyt kaikki sankoin joukoin rahaa säästämään, Tuores vinkkaa.

Tämän tarjouksen takia kaupan ovelle tuskin kuitenkaan jonoa syntyy. 

Makuja.fi-sivusto tavoitti K-Market ketjuyksikön johtajan Jesper Åbergin kommentoimaan hauskaa tarjoushintaa.

– Tässä ei ole mistään vedätyksestä kyse, vaan valitettavasti yön aikana vielä entisestään alentuneesta hinnasta, joka nyt jäi tarjouslappuun väärin. Kyseessä on kestoedukas tuote, jonka tarjoushinta on voimassa vähintään kaksi kuukautta. Halusimme tuoda toukokuun alussa alennettua hintaa vielä piirun alemmas, koska kahvin hinta on muutenkin viime viikkojen aikana pudonnut, Åberg kertoo.

Lähde: Facebook

***


Artikkelia päivitetty 2.6.2017 klo 13:15: Lisätty tieto siitä, että K-Marketin kauppiasta on yritetty tavoitella.

Artikkelia päivitetty 2.6.2017 klo 14:32: Otsikosta poistettu sana vedätys ja artikkeliin lisätty ketjuyksikön johtajan kommentit. 

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme