Mainos
Mainos

"Kaikkein maistuvin osa naudasta" – tätä lihaa kannattaa hyödyntää

Oletko koskaan hyödyntänyt ruoanlaitossa häränrintaa? 

Sivumaku-ruokablogia kirjoittava Jani Kinnunen hehkuttaa häränrintaa kenties maistuvimpana osana nautaa. Poimi vinkit siihen, kuinka häränrinta kannattaa kypsentää onnistuneen lopputuloksen takaamiseksi. 

– Häränrinta on ehkäpä se kaikkein maistuvin osa naudasta. Pitkään haudutettuna sen pitkät ja paksut säikeet hajoavat upeasti kielen päällä, Kinnunen kirjoittaa

Pekka Terävän ja Markus Auran kirjassa Puhtaiden makujen keittiö esitellään resepti, josta Kinnunen pienellä tuunauksella onnistui loihtimaan kylmillä keleillä maistuvaa herkkua. Reseptissä häränrinta saa seurakseen punajuurta.

– Tuloksena helppo, mutta hienostunut, syvä, mutta raikas keiton ja padan välimalli. Tästä voi tehdä samalla ohjeella hienostelevan ja rustiikkisen liemen määrää säätämällä lautasella, Kinnunen toteaa.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme