Mainos
Mainos

Kaikkein paras tapa paistaa pekoni: Muista lisätä pannulle vettä

Pekonin voi paistaa monella eri tavalla, mutta erityisen onnistuneen lopputuloksen saa, kun pannulle lisää hiukan vettä ennen kuin pekonit alkavat paistua.

Harva tietää, että pieni vesimäärä pannulla takaa sen, että pekonisiivut paistuvat erityisen tasaisesti. Vesi toimii myös oivallisena mittarina sille, milloin pekonit on syytä siirtää pannulta pois: kun vesi on haihtunut, pekonit ovat kypsiä.

Katso videolta, kuinka pekonit paistuvat paistinpannulla herkullisiksi vesitilkan kanssa!

Lähde: HK

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme