Mainos
Mainos

Kananmunaa kananmunalla – tämä resepti maistuu kaikille

Fingerporin ruokakirjasta löytyy hauska munaresepti, joka sopii moneen makuun.

Munaa munalla -resepti on Fingerporin ruokakirjan (Arktinen Banaani) mukaan ratkaisu tilanteisiin, jolloin ei tiedä, minkälaisesta munasta vieras pitää.

Kuudelle:
10 munaa
3 dl öljyä
suolaa
täytteeksi ja mausteeksi, mitä kaapista löytyy

Tee näin:
1. Keitä 4 munaa kypsiksi ja anna niiden jäähtyä.
2. Valmista majoneesi erottamalla kahden munan keltuaiset ja vatkaamalla öljy nauhana niiden sekaan.
3. Sekoita 4 munaa ja 2 majoneesin valmistuksesta jäänyttä valkuaista ja levitä öljytylle leivinpaperille uunipellille. Paista 150 asteessa kypsäksi munakkaaksi. Mausta munakas suolalla.
4. Tee kypsästä munakkaasta rulla laittamalla täytteeksi pieneksi pilkotut keitetyt kananmunat ja majoneesi. Lisäksi täytteeksi ja mausteeksi voi laittaa mitä vain kaapista löytyy leikkeleistä juustojen ja sienien kautta yrtteihin.

Resepti: Jarla, Lehtopelto, Valkeapää & Westerlund: Fingerporin ruokakirja (Arktinen Banaani)

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme