Mainos
Mainos

"Kannattaa käydä nappaamassa itselleen lähipäivinä"– jos haluat itsellesi tämän jouluherkun, se pitää ostaa nyt

Joulu kolkuttelee jo ovella, mutta jouluruokaostokset jäävät helposti viime tippaan. Loppuvuoden ruokajuhlaa olisi ikävä viettää ilman suosikkiappeitaan. Mitä siis kannattaisi käydä hamstraamassa jo nyt?

S-ryhmästä ja Lidlistä kerrotaan, että kuluttajien tarpeita pyritään ennakoimaan, jotta joulutuotteita löytyisi kaupoista jouluun asti. Kuitenkin joulukinkkua kannattaa lähteä piakkoin metsästämään – erityisesti, jos toivoo sen olevan luomua.

– Luomukinkut ovat poikkeuksellinen tuote siinä mielessä, että niitä on saatavilla vain rajallinen määrä. Tänä vuonna luomukinkkujen kapasiteetti on kasvanut hieman viime vuodesta, ja luomukinkkuja on nyt saatavilla aikaisempaa useammasta toimipaikasta, sanoo SOK:n valikoimapäällikkö Sari Miettunen.

– Tuorekinkut tulevat myyntiin nyt joulukuun puolessa välissä, joten kannattaa käydä nappaamassa itselleen luomukinkku lähipäivinä, jottei jää ilman, hän jatkaa.

Miettunen sanoo, että jo lokakuun lopussa myymälöihin saapuneet pakasteluomukinkut ovat jo saaneet loppua. Myös Lidlistä kerrotaan, että lihanhimoisia kurottelijoita pakastealtaan reunoilla riittää.

– Erityisen vauhdikkaasti nyt joulun alla ovat käyneet kaupaksi kotimaiset pakastetut luomukinkut ja poronpaistit, sanoo Lidlin viestintäasiantuntija Linda Pukka.

Joulu kun on, myös laatikot ovat käyneet hyvin kaupaksi. Lisäksi uutuustuotteen, vegaanisen riisipuuron, suosio on yllättänyt.

Kinkun lisäksi ruokapaniikkiin ei kuitenkaan pitäisi olla syytä, sillä ketjut pyrkivät varautumaan sesonkiin huolellisesti.

***


Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme