Mainos
Mainos

Kansi vai pohja – kumpi ruisleivän puolista on parempi?

Nyt on aika selvittää, kumpi suomalaisille maistuu paremmin: ruisleivän kansi vai pohja?

Kumman sinä valitset mieluiten, ruisleivän kannen vai pohjan? Lähes jokaisella ruisleipää syövällä suomalaisella lienee tähän aiheeseen oma mielipiteensä. Mitä mieltä itse olet? 

Ruisleivän kansi vai pohja? Äänestä!

Tässä muutama positiivinen puoli molemmista puolikkaista päätöstä avittamaan:

Kansi:

– Paahtuu rapeammaksi
– Kannesta saa paremman otteen, koska reunat ovat kaarevammat
– Jos leivässä on siemeniä ja jyviä, ne löytyvät kannesta

Pohja:

– Tasaisempi ja sileämpi
– Täytteet pysyvät paremmin päällä
– Symmetrisyys miellyttää silmää


Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme