Mainos
Mainos

Kari Aihinen: ”Äidin saa kyyneliin, kun ruoat tekee itse”

Katastrofikokistakin tuttu keittiöpäällikkö Kari Aihinen on sitä mieltä, että äidit ansaitsevat äitienpäivänä omaa aikaa ja itse tehtyä ruokaa.

Ravintolaruoan sijaan Kari Aihinen kehottaa isiä ja lapsia tarjoamaan äidille itse tehtyä ruokaa.

– Uskoisin, että äidin saa kyyneliin, kun ruoat tekee itse, eikä mene sinne iänikuiseen ravintolaan.

Aihinen uskoo, että äidit tekevät edelleen useimmissa perheissä arkiruoat. Silloin isän ja lasten tekemä ruoka kauniisti katetussa pöydässä kukkien kera on lahja, jota varmasti arvostetaan.

Vaikka isällä olisi keittiössä peukalo keskellä kämmentä, sen ei pitäisi antaa häiritä. Rimaa ei kannata asettaa liian korkealle.

– Ruoalla ei mielestäni ole väliä, onko se hernekeittoa vai pihviä vai kalaa. Kunhan äiti näkee, että isi ja lapset välittävät, niin se on äidille tärkeää.

Kokeile vaikka helppoa uunilohta ja sitrussalsaa!

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme