Mainos
Mainos

Kari Aihinen tyrmää vapun suosikkiherkun: ”Eltaantuneen rasvan makuisia”

Perinteinen vappuherkku tippaleipä jakaa mielipiteitä. Keittiömestari Kari Aihinen ei niistä välitä.

Katastrofikokistakin tuttu keittiömestari Kari Aihinen ihmettelee tippaleipien suosiota.

– En ole oikein ikinä ymmärtänyt enkä tykännyt niistä. Ne ovat jotenkin aina sellaisia eltaantuneen rasvan makuisia.

Aihisen vaput kuluvat töissä, joten vappuherkkujen nauttimiseen ei olisi aikaakaan.

– Koska olen keittiöpäällikkö, minun viimeinen vappuvapaani on ollut varmaankin vuonna 1991, ennen kuin menin ravintolakouluun. Totuus on kuitenkin se, että ravintola-alan henkilökunta on kyllä töissä aina vappuna.

Kokeile vappuna herkullisia Omar-munkkeja!

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme