Mainos

Kari Aihisen nerokas vinkki jauhelihan paistamiseen: Tätä et ole tullut ajatelleeksi

Ravintola Savoyn keittiömestari, televisiostakin tuttu kokki Kari Aihinen valmisti Huomenta Suomen Makujen aamu -ohjelmassa herkullista, aasialaissävytteistä Matinkylän kanaa. Samalla Aihinen antoi kätevän vinkin jauhelihan paistoon.

Moni suomalainen paistaa jauhelihan pannulla paistolastaa käyttäen. Keittiömestari Kari Aihinen suosittelee kuitenkin tähän arjesta tuttuun askareeseen leivonnasta tuttua välinettä, pallovispilää.

– Pallovispilä on hyvä apuväline, jolla saa rikottua jauhelihan rakenteen helposti ja hyväksi muruksi, Aihinen vinkkasi Makujen aamu -ohjelmassa.

Kannattaa kuitenkin tarkistaa sekä vispilän että pannun materiaali ennen paistoa: teräksisellä vispilällä ei kannata vahingoittaa esimerkiksi herkän teflonpannun pintaa.

Kokeile Kari Aihisen herkullista Matinkylän kana -reseptiä, joka syntyy broilerin jauhelihasta.

 

Palautelomake

ruusuja
risuja
kysymys
ehdotus

*

Kiitos palautteestasi!

Valitettavasti emme ehdi vastata jokaiseen viestiin henkilökohtaisesti.

Palautteen jättäminen ei onnistunut

Yritä hetken päästä uudelleen.

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot