Mainos
Mainos

Kari Aihisen nerokas vinkki jauhelihan paistamiseen: Tätä et ole tullut ajatelleeksi

Ravintola Savoyn keittiömestari, televisiostakin tuttu kokki Kari Aihinen valmisti Huomenta Suomen Makujen aamu -ohjelmassa herkullista, aasialaissävytteistä Matinkylän kanaa. Samalla Aihinen antoi kätevän vinkin jauhelihan paistoon.

Moni suomalainen paistaa jauhelihan pannulla paistolastaa käyttäen. Keittiömestari Kari Aihinen suosittelee kuitenkin tähän arjesta tuttuun askareeseen leivonnasta tuttua välinettä, pallovispilää.

– Pallovispilä on hyvä apuväline, jolla saa rikottua jauhelihan rakenteen helposti ja hyväksi muruksi, Aihinen vinkkasi Makujen aamu -ohjelmassa.

Kannattaa kuitenkin tarkistaa sekä vispilän että pannun materiaali ennen paistoa: teräksisellä vispilällä ei kannata vahingoittaa esimerkiksi herkän teflonpannun pintaa.

Kokeile Kari Aihisen herkullista Matinkylän kana -reseptiä, joka syntyy broilerin jauhelihasta.

 

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme