Mainos
Mainos

Tiesitkö? "Keitettyjä" kanamunia voi valmistaa keittämättä – pehmeämpi lopputulos

Keitetyt kananmunat ovat erinomaista ruokaa, mutta kattilassa keittäessä ne saattavat mennä helposti rikki. Vältä valkuaisen leviäminen keitinveteen ja valmista munat uunissa.

"Keitettyjä" kananmunia voi valmistaa myös paistamalla munia kuorineen uunissa.

Kokonaisten kananmunien valmistamiseen tarvitset uunin ja mielellään muffinipellin.

Näin valmistat munia uunissa

Lämmitä uuni 175-asteiseksi. Aseta kananmunat muffinivuokaan ja paista munia puoli tuntia uunin keskitasolla. Muista laittaa munat kypsennyksen jälkeen kylmään veteen noin 10 minuutiksi.

Uunissa valmistettujen kananmunien maku ei eroa keitetyistä, mutta niiden koostumus on hieman pehmeämpi.

Uunissa kananmunat valmistuvat itsekseen, eivätkä ne hajoa helposti. Uunissa valmistetut kananmunat säilyvät myös paremmin jääkaapissa kuin keitetyt.

Testaa myös tämä niksi:

Lähde: Purewow.com

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme