Mainos
Mainos

Keravalainen rentoutusvideo: Kohta voit katsoa livenä, kun joululaatikoita paistetaan

Keravalainen valmisruokatehdas Kokkikartano järjestää tänä vuonna joululaatikkoliven slow-television ystäville.

Keravalainen ruokatehdas Kokkikartano varautuu paraikaa jouluun valmistamalla yli 200 000 rasiaa joululaatikoita. Tehtaan tuotantokapasiteetti nousee joulukuussa noin 50 %, ja siitä isoin osa menee perinteisten joululaatikoiden valmistamiseen.

– Emme pakasta ruokiamme missään vaiheessa. Se tarkoittaa sitä, että aloitamme jouluruokien tekemisen silloin, kun niiden kysyntäkin alkaa, kertoo Kokkikartanon toimitusjohtaja Kati Rajala.

Kokkikartanon joulun menekkituotteisiin kuuluvat riisipuuro ja kaikki perinteiset laatikot, mukaan lukien  bataatti- ja maksalaatikko. Peruna-, porkkana- ja lanttulaatikoita valmistetaan vuosittain reilut 30 000 kiloa.

Keravalaista rentoutusta joulustressiä torjumaan

Tänä vuonna Kokkikartano järjestää joululaatikoiden ystäville myös oman Facebook-shown. Ruokatehtaan Joululaatikkolive pyörähtää käyntiin suorana Keravan keittiöstä perjantaina 15.12. aamulla, ja jatkuu seuraavana päivänä. Videota voi seurata Kokkikartanon Facebook-sivulla.

Livevideo uunin sisältä kuvaa rauhalliseen tahtiin kypsentyviä laatikoita ja tarjoaa oivan rauhoittumishetken joulukiireiden keskelle.

– Tehtiin jouluun tällainen keravalainen rauhoittumisvideo. Sitä on hyvä seurailla, jos tuntuu, että tarvitsee tauon arkiaskareista. Voi vahtia, kun me teemme ja itse ottaa iisisti. Kyllä se joulu tulee turhia stressaamattakin, muistuttaa Rajala pilke silmäkulmassa.

Lähde: Kokkikartano

***

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme