Mainos
Mainos

Kermaista makua ilman turhia kaloreita – hyödynnä salainen raaka-aine!

Kermaisen ja herkullisen pastan salaisuus löytyy lähempää kuin uskotkaan, nimittäin kattilasta. 

Kuten kaikki italialaiskokit tietävät, pastan keitinvettä ei kannata koskaan kaataa viemäriin, vaan säästää sitä annoksen viimeistelyä varten. Tärkkelyspitoinen ja suolainen pastavesi tekee pasta-annoksestasi silkkisen pehmeän, mutta mikä tärkeintä, entistäkin herkullisemman.

Kermaista kastiketta ilman kermaa

Kun pasta on kypsää, älä kaada kattilan sisältöä siivilään, vaan nosta pastat pastakauhan avulla kuumalle paistinpannulle. Lisää pannulle hieman italialaisten salaista raaka-ainetta, pastan keitinvettä ja sekoita. Pastaan tarttuva keitinvesi tekee pasta-annoksen rakenteesta kermaisen ilman kermaa. Keitinveden ansiosta vältyt siis myös turhilta kaloreilta.  

Tätä kikkaa voi käyttää mihin tahansa pastaruokaan, mutta erinomaisesti se sopii keventämään kermaisia annoksia, kuten pasta carbonaraa. 

Video: Tuleeko spagettia keitettyä aina liikaa? Katso videolta näppärä vinkki pastan mittaamiseen.

Lähde: Popsugar

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme