Mainos
Mainos

Kesän kummallisin kastike – olisitko uskonut, että nämä maut sopivat yhteen?

Helsingissä käydyssä grillauksen SM-kilpailun finaalissa kolmanneksi sijoittuneen Emma Paatero-Korhosen kastikeresepti on varmasti kesän erikoisin.

Emma Paatero-Korhonen valmisti kilpailun finaalissa hampurilaisen väliin kastikkeen, jonka sisältämien raaka-aineiden kirjo saa aikaan ihmetystä. 

Mansikkaa, ananasta, homejuustoa ja sinappia

Paatero-Korhosen mansikka-ananaskastikkeessa raaka-aineet ovat tuttuja, mutta yhdistelmä sitäkin erikoisempi: kastikkeen reseptiin kuuluu mansikan ja ananaksen ohella muun muassa sinappia ja sinihomejuustoa. Erikoiselta kuulostava yhdistelmä oli kuitenkin selvästi Suomen taitavinta grillaajaa valinneen tuomariston mieleen, sillä Paatero-Korhonen sijoittui kilpailussa niin hyvin.

Poimi erikoisen mansikka-ananaskastikkeen resepti!

Mansikka-ananaskastike

50 g mansikoita
50 g ananasta
1 dl ranskankermaa
1 tl dijon-sinappia
50 g sinihomejuustoa
ripaus suolaa
ripaus pippuria

Pilko ananas ja mansikka pieniksi kuutioiksi ja nosta kuutiot foliovuokaan.

Nosta foliovuoka kuumalle grillille ja lisää vuokaan ranskankerma, sinihomejuusto sekä dijon-sinappi.

Sekoittele ainekset keskenään ja anna juuston sulaa.

Tarjoile esimerkiksi hampurilaisen kanssa! 

Lähde: Lidl

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme