Mainos
Mainos

Keväisen sitruunainen juustokakku

Leipuri-kondiittori Ulla Svensk loihti blogissaan mehevän sitruunaisen juustokakun, joka tuo ripauksen kevättä hyisen talven keskelle.

– Kevärauringon kurkistellessa ikkunasta tekee mieli leipoa jotain ihanan keltaisen pirteää, ja sitruunan mausta pitäville tämä kakku sopii oikein hyvin. Kakku paistetaan uunissa meheväksi ja seuraavana päivänä se on pelkkää namnamia, kakku säilyy useita päiviä jääkaapissa, Svensk kirjoittaa.

Katso herkullisen sitruunaisen juustokakun resepti Ulla Svenskin Elämä Makeaksi-blogista.

(MTV3)

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme